Menu

Eindweg (kavel 1) 0ong, Middelaar

€ 425.000 k.k.

Heb je interesse in deze woning?

Neem contact met ons en plan een afspraak in.

Bel ons 0485 82 02 02

  • Op een landelijke locatie, in het buitengebied, in het noordelijkste puntje van Limburg, kort bij Nijmegen, ligt tussen de weilanden dit ruime perceel van circa 5700 m2. (kavel 1, bestaat uit 2 delen, respect. 4080 m2 en 1650 m2) Het mooie van deze locatie is dat je hier heerlijk in alle rust landelijk kan wonen maar toch dichtbij Nijmegen, snelweg…

   Lees verder

   Kenmerken

   • Vraagprijs € 425.000 k.k.
   • Perceel 5730m2
  • Op een landelijke locatie, in het buitengebied, in het noordelijkste puntje van Limburg, kort bij Nijmegen, ligt tussen de weilanden dit ruime perceel van circa 5700 m2. (kavel 1, bestaat uit 2 delen, respect. 4080 m2 en 1650 m2) Het mooie van deze locatie is dat je hier heerlijk in alle rust landelijk kan wonen maar toch dichtbij Nijmegen, snelweg en NS station bent. Het bouwperceel heeft zowel aan de voor- als achterzijde (zuidelijke ligging) vrije uitzicht over de weilanden, voor de bouw van een vrijstaand landhuis of villa. Het bijzondere van deze plek is dat de inhoud van de te bouwen woning (het hoofdgebouw) meer dan 1500 m³ mag bedragen. Daarnaast zijn er nog ruime mogelijkheden voor bijgebouwen.

   Behalve de mogelijkheid om een vrijstaand woonhuis te realiseren, zijn onder voorwaarden bedrijfsmatige activiteiten aan huis of internet verkoop activiteiten mogelijk. Daarbij kunt u denken aan paardenstallen of klein ambachtelijke activiteiten, werken aan huis, medisch of administratief bedrijf aan huis, ruimte voor vele hobby’s, watersportmogelijkheden etc. Tevens is het mogelijk om hier een mantelzorg en/of een bed and breakfast accommodatie te realiseren.

   Situering
   Het bouwperceel ligt tussen Mook, Middelaar en Plasmolen in de gemeente Mook en Middelaar. Voor de natuurliefhebbers is dit een unieke plek om te wonen. De heuvels, bossen en heide maken grote delen van de gemeente tot een bijzonder natuurgebied. Wandelend op de Mookerschans, de Heumense Schans of de natuurgebieden Mookerheide en Sint-Jansberg kunt u geweldig genieten van een uniek uitzicht over de Maasvallei, het Brabantse en Limburgse land en de Mookerplas. De Maas en de Mookerplas bieden watersporters tal van recreatiemogelijkheden. Het nabij gelegen dorp Plasmolen heeft een grote camping, jachthavens, dagrecreatiestranden en bijbehorende voorzieningen, de nodige restaurants en ijssalon waar u heerlijk kunt eten.

   De afstand naar de stad Nijmegen is 9 km, het dorp Mook ligt op slechts 800 meter afstand, waar ook het treinstation is van de NS met een rechtstreekse verbinding naar Nijmegen.
   De ontsluiting naar het zuiden en noorden van Nederland is makkelijk. De snelweg A73 ligt namelijk op een afstand van slechts 4 km. Tevens is Cuijk met al haar voorzieningen op 3 km afstand bereikbaar dmv een veerpontje.

   Algemeen:
   De regels mbt het bestemmingsplan zijn online beschikbaar en zijn tevens ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

   Er is een inschrijving van toepassing, deze loopt tot vrijdag 23 juli a.s. het inschrijfformulier is via ons kantoor aan te vragen.

   – Kosten koper betekent dat er bovenop de koopsom nog 8% overdrachtsbelasting bij komt. Btw is niet van toepassing.
   – Notaris en kadasterkosten zijn voor rekening van verkoper.
   – Er zijn nog geen voorzieningen aanwezig. Het aansluiten van water en elektra is voor rekening van de koper. De rioolaansluiting is voor rekening van de verkoper (procedure voor de aanleg loopt inmiddels, insteek is om voor alle kavels tegelijk het riool aan te laten leggen.)
   – Een gasaansluiting is niet mogelijk, de netbeheerder mag geen woningen meer aansluiten op het gasnet.
   Koper dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Bij de aanvraag omgevingsvergunning dient een sonderingsrapport te worden overlegd. Dat rapport geeft aan wat de draagkracht van de grond is. Op basis van die resultaten volgt dan de wijze van funderen.  
   – Oplevering kavel 1 en 3 medio augustus 2021, kavel 2 medio september/okt 2021
   – Er is een verkennend bodemonderzoek aanwezig.
   – De grond wordt uiteindelijk leeg opgeleverd. Alle geroerde grond wordt gezeefd zodat geen puinresten achterblijven. 

   • Vraagprijs € 425.000 k.k.
   • Aanvaarding In overleg
   • Status Verkocht
   • Perceel 5730m2
   • Soort bouw Niet van toepassing