Menu

Eindweg (kavel 2+3) 0ong, Middelaar

€ 325.000 k.k.

Heb je interesse in deze woning?

Neem contact met ons en plan een afspraak in.

Bel ons 0485 82 02 02

  • Op een landelijke locatie, in het buitengebied, in het noordelijkste puntje van Limburg, kort bij Nijmegen, liggen tussen de weilanden deze 2 ruime percelen (perceel 2 en 3) van circa 2130 m2 en 2020 m2. Het mooie van deze locatie is dat je hier heerlijk in alle rust landelijk kan wonen maar toch dichtbij Nijmegen, snelweg en NS station bent….

   Lees verder

   Kenmerken

   • Vraagprijs € 325.000 k.k.
   • Perceeloppervlakte 2020m2
  • Op een landelijke locatie, in het buitengebied, in het noordelijkste puntje van Limburg, kort bij Nijmegen, liggen tussen de weilanden deze 2 ruime percelen (perceel 2 en 3) van circa 2130 m2 en 2020 m2. Het mooie van deze locatie is dat je hier heerlijk in alle rust landelijk kan wonen maar toch dichtbij Nijmegen, snelweg en NS station bent. De bouwpercelen hebben zowel aan de voor- als achterzijde (zuidelijke ligging) vrije uitzicht over de weilanden, voor de bouw van een vrijstaand landhuis of villa. 

   Situering
   De bouwpercelen liggen tussen Mook, Middelaar en Plasmolen in de gemeente Mook en Middelaar. Voor de natuurliefhebbers is dit een unieke plek om te wonen. De heuvels, bossen en heide maken grote delen van de gemeente tot een bijzonder natuurgebied. Wandelend op de Mookerschans, de Heumense Schans of de natuurgebieden Mookerheide en Sint-Jansberg kunt u geweldig genieten van een uniek uitzicht over de Maasvallei, het Brabantse en Limburgse land en de Mookerplas. De Maas en de Mookerplas bieden watersporters tal van recreatiemogelijkheden. Het nabij gelegen dorp Plasmolen heeft een grote camping, jachthavens, dagrecreatiestranden en bijbehorende voorzieningen, de nodige restaurants en ijssalon waar u heerlijk kunt eten.

   De afstand naar de stad Nijmegen is 9 km, het dorp Mook ligt op slechts 800 meter afstand, waar ook het treinstation is van de NS met een rechtstreekse verbinding naar Nijmegen.
   De ontsluiting naar het zuiden en noorden van Nederland is makkelijk. De snelweg A73 ligt namelijk op een afstand van slechts 4 km. Tevens is Cuijk met al haar voorzieningen op 3 km afstand bereikbaar dmv een veerpontje.

   Algemeen:
   De regels mbt het bestemmingsplan zijn online beschikbaar en zijn tevens ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

   Er is een inschrijving van toepassing, deze loopt tot vrijdag 23 juli a.s. het inschrijfformulier is via ons kantoor aan te vragen.

   – Kosten koper betekent dat er bovenop de koopsom nog 8% overdrachtsbelasting bij komt. Btw is niet van toepassing.
   – Notaris en kadasterkosten zijn voor rekening van verkoper.
   – Er zijn nog geen voorzieningen aanwezig. Het aansluiten van water en elektra is voor rekening van de koper. De rioolaansluiting is voor rekening van de verkoper (procedure voor de aanleg loopt inmiddels, insteek is om voor alle kavels tegelijk het riool aan te laten leggen.)
   – Een gasaansluiting is niet mogelijk, de netbeheerder mag geen woningen meer aansluiten op het gasnet.
   Koper dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Bij de aanvraag omgevingsvergunning dient een sonderingsrapport te worden overlegd. Dat rapport geeft aan wat de draagkracht van de grond is. Op basis van die resultaten volgt dan de wijze van funderen.  
   – Oplevering kavel 1 en 3 medio augustus 2021, kavel 2 medio september/okt 2021
   – Er is een verkennend bodemonderzoek aanwezig.
   – De grond wordt uiteindelijk leeg opgeleverd. Alle geroerde grond wordt gezeefd zodat geen puinresten achterblijven. 

   • Vraagprijs € 325.000 k.k.
   • Aanvaarding In overleg
   • Status Verkocht
   • Perceeloppervlakte 2020m2
   • Soort bouw Niet van toepassing