Menu

Kleineweg 0ong, Gennep

€ 125.000 k.k.

Heb je interesse in deze woning?

Neem contact met ons en plan een afspraak in.

Bel ons 0485 82 02 02

  • Kortbij het prachtige Niersdal, aan de rand van de wijk op een mooi perceel van 414 m2 tussen Kleineweg 58 en 62 (huisnummer wordt nog nader bepaald) gelegen, wordt een vrijstaande woning gebouwd. Deze woning kan zowel als een gezinswoning of als levensloopbestendige woning worden gebouwd! Het uitgangspunt voor de bouw van het woonhuis is dat er een royale open…

   Lees verder

   Kenmerken

   • Vraagprijs € 125.000 k.k.
   • Perceeloppervlakte 414m2
  • Kortbij het prachtige Niersdal, aan de rand van de wijk op een mooi perceel van 414 m2 tussen Kleineweg 58 en 62 (huisnummer wordt nog nader bepaald) gelegen, wordt een vrijstaande woning gebouwd. Deze woning kan zowel als een gezinswoning of als levensloopbestendige woning worden gebouwd!

   Het uitgangspunt voor de bouw van het woonhuis is dat er een royale open leefruimte is, bestaande uit een open-keuken en woonkamer. Gezien het feit dat er een aanbouw aan de zijkant is van de woning, kan hier gekozen worden voor een garage, slaapkamer met badkamer en/of gewoon extra leefruimte. Deze aanbouw wordt casco opgeleverd. Indien gewenst kan deze ruimte naar eigen idee worden ingericht.
   In totaal zullen er 3 slaapkamers zijn op de 1e verdieping en een aparte badkamer. De zolderruimte met zowel aan de voorzijde als achterzijde een raam kan naar eigen inzicht worden ingedeeld.

   Overige informatie:
   Perceel 414 m2, inhoud plan woning 618 m3, 145 m2 woonoppervlak excl. geïsoleerde bergruimte (174 m2 gebruiksoppervlak). Het grootste verschil is dat bij het woonoppervlakte enkel binnenruimten geschikt voor bewoningsdoeleinden meegerekend worden. Bij gebruiksoppervlakte wonen wordt ook gebouwinstallaties, trappen, gangen, sanitaire ruimten, bergruimten en binnenwanden meegerekend.

   De woning wordt volledig geïsoleerd. verwarming/warm water: door middel van een (lucht) warmte pomp en een boiler, er zullen zonnepanelen worden geplaatst tbv de energie voorziening.

   Omgevingsvergunning is nog niet volledig aangevraagd, hierdoor is er de mogelijkheid om in overleg mee te denken in het ontwerp van de woning en afwerking van de woning.

   De kavel heeft een vraagprijs van € 125.000 k.k.

   De aannemersovereenkomst voor de te bouwen woning zal ca. € 325.000 incl. BTW (v.o.n.) bedragen afhankelijk van de uiteindelijk bouwplannen, welke in overleg nog aan te passen zijn.

   De kavel en de aannemersovereenkomst zullen apart beschreven worden (verschillende verkopers, 2 transacties), de transacties zijn wel met elkaar verbonden zijn.

   • Vraagprijs € 125.000 k.k.
   • Aanvaarding In overleg
   • Status Verkocht
   • Perceeloppervlakte 414m2
   • Soort bouw Niet van toepassing