Menu

Je huis kopen via de aankoopmakelaar? Huis&Hans!

Een unieke koop! Dat is de aankoop van je nieuwe woning. Een huis is immers veel meer dan een koopakte, bouwkundig rapport of een hypotheekovereenkomst. Het is je toekomstige thuis.

Daar mag (en moet) serieus over nagedacht worden. Koop je nieuwe huis via de aankoopmakelaar, Hans de makelaar.
Behalve het financiële en zakelijke aspect is een woning kopen ook een emotionele gebeurtenis. Wanneer je eenmaal voor jouw droomhuis bent gevallen, dan kan het zomaar zijn dat je gevoelsmatig zó betrokken bent bij de woning, dat je daardoor belangrijke zaken uit het oog kunt gaan verliezen.
Wij hebben daarom onze werkwijze Huis&Hans genoemd. Een huis kopen is een belangrijke en grote stap. Dat moet natuurlijk wel goed gaan en wij helpen je daar graag bij.

Wij vertellen u er graag meer over.

Bel ons 0485 82 02 02 of stuur ons een mail. Wilt u teruggebeld worden? Laat uw nummer hieronder achter.

  Jouw belang voorop

  Huis&Hans bekijkt de zaken niet door een roze bril, maar houdt te(n) allen tijde jouw belang nauwlettend in het oog. Je woonwensen en financiële mogelijkheden komen bij ons samen in een helder advies en een actieve begeleiding op jouw voorwaarden.
  Je komt niet voor verrassingen te staan.

  Hans de makelaar: Extra service

  Hans de Makelaar is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van jouw vragen. We geven ter zake doende informatie en we stellen onze brede kennis en ervaring voor jou beschikbaar. Waar nodig sturen we bij. We verliezen jouw belangen nooit uit het oog.

  Huis&Hans doet het allemaal nét wat anders. Anders, maar met resultaat! Hoe anders?
  In een persoonlijk gesprek vertellen wij je er graag meer over. Mail of bel ons voor een afspraak. Graag zien wij je binnenkort op ons kantoor aan de Kleineweg in Gennep, of bij jou thuis.

  Onze rekening? Die betaal je pas aan het einde van het traject!

  Huis&Hans helpt je verder

  • we gaan actief en gericht op zoek naar je droomhuis
  • we zoeken naar een perfecte match en bezichtigen pas dan, alleen of samen, het pand
  • we geven advies over de bouwkundige staat van onderhoud van de woning
  • we starten de aankoop-onderhandelingen
  • we begeleiden de aankoop van je nieuwe woning van begin tot eind
  • we taxeren en zetten de eventuele verkoop van jouw huidige woning in gang

  Wij zijn in te schakelen voor het hele proces, maar kunnen je ook op onderdelen (van de aankoop) bijstaan.
  Voor ons telt dat je de woning vindt die bij jou past en waar je niet te veel voor betaalt.
  Wij doen wat je van een aankoopmakelaar mag verwachten, maar geven daarin nét dat beetje extra want… ook op dat gebied is Hans anders.

  Aanbevelingen van onze klanten

  Erg tevreden over de verkoop van ons huis. Zoiets doe je niet vaak en het is dan ook fijn om dit hele proces uit handen te kunnen geven aan deze deskundig makelaar en zijn vriendelijke en behulpzame team!

  Verkoper Keulerstraat 27 te Bergen

  Hans en zijn team zijn bijzonder vriendelijk en informeel. Altijd snel bereikbaar en ongeacht wie we aan de telefoon kregen als we een vraag hadden; iedereen wist wie we waren en waar het over ging. Eigenlijk durf ik wel te stellen dat het aankopen van ons droomhuis voor een heel groot deel is geslaagd door de deskundige betrokkenheid van team Hans de makelaar uit Gennep. Tot in de puntjes gereorganiseerd, deskundig, daadkrachtig en vriendelijk, gewoon uitzonderlijk goed!

  Aankoper Dhr. Dijkstra

  Hans en zijn team zijn geen onbekenden voor mij, vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om weer met ze in zee te gaan. De deskundigheid, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de fijne communicatie met Hans en zijn medewerkers zijn voor mij de reden om voor hen te kiezen en in de toekomst weer te doen.

  Verkoper Gildestraat 22 te Beugen

  Hans de Makelaar is fantastisch, hij en zijn team laten een betrokken houding zien, geven goede adviezen, zijn behulpzaam, betrouwbaar, oprecht en deskundig. Ik raad deze makelaar zeker aan, ook ondanks zij in een dorp te werk gaan en het appartement in de stad te koop stond namen ze de tijd om er veel moeite in te stoppen. Nogmaals bedankt Hans & het team, jullie namen veel uit handen.

  Verkoper Eerste Walstraat 30 te Nijmegen

  Hans heeft ons geholpen met de onderhandelingen voor de aankoop van een nieuwe huis nadat hij ons vorige huis in Gennep vorig jaar heeft verkocht. Bij een tweetal huizen heeft Hans met zijn logische adviezen erg geholpen om snel tot een besluit voor een bod te komen en de tweede keer was het raak. We gaan zeker erg veel plezier beleven aan dit huis in Nijmegen. Ik kan Hans dus aanraden voor zowel verkoop als aankoop advies. Top!

  Aankoper Dhr. van Dam