Menu

Je huis kopen via de aankoopmakelaar? Huis&Hans!

Een unieke koop! Dat is de aankoop van je nieuwe woning. Een huis is immers veel meer dan een koopakte, bouwkundig rapport of een hypotheekovereenkomst. Het is je toekomstige thuis.

Daar mag (en moet) serieus over nagedacht worden. Koop je nieuwe huis met de aankoopbemiddeling van Hans de makelaar.

Behalve het financiële en zakelijke aspect is een woning kopen ook een emotionele gebeurtenis. Wanneer je eenmaal voor jouw droomhuis bent gevallen, dan kan het zomaar zijn dat je gevoelsmatig zó betrokken bent bij de woning, dat je daardoor belangrijke zaken uit het oog kunt gaan verliezen.

Wij hebben daarom onze werkwijze Huis&Hans genoemd. Een huis kopen is een belangrijke en grote stap. Dat moet natuurlijk wel goed gaan en wij helpen je daar graag bij.

Wij vertellen je er graag meer over.

Bel ons 0485 82 02 02 of stuur ons een mail. Wil je teruggebeld worden? Laat je nummer hieronder achter.

  Jouw belang voorop

  Huis&Hans bekijkt de zaken niet door een roze bril, maar houdt te(n) allen tijde jouw belang nauwlettend in het oog. Je woonwensen en financiële mogelijkheden komen bij ons samen in een helder advies en een actieve begeleiding op jouw voorwaarden.

  Je komt niet voor verrassingen te staan.

  Hans de makelaar: Extra service

  Het team van Hans de Makelaar is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van jouw vragen. We geven ter zake doende informatie en we stellen onze brede kennis en ervaring voor jou beschikbaar. Waar nodig sturen we bij. We verliezen jouw belangen nooit uit het oog.

  Huis&Hans doet het allemaal nét wat anders. Anders, maar met resultaat! Hoe anders?

  In een persoonlijk gesprek vertellen wij je er graag meer over. Mail of bel ons voor een afspraak. Graag bezoeken we je in je vertrouwde omgeving thuis, maar je bent natuurlijk ook op ons kantoor aan de Kleineweg welkom als je dat prettiger vindt.

  Onze rekening? Die betaal je pas aan het einde van het traject!

  Huis&Hans helpt je verder

  • we gaan actief en gericht op zoek naar je droomhuis
  • we zoeken naar een perfecte match en bezichtigen pas dan, alleen of samen, het pand
  • we geven advies over de bouwkundige staat van onderhoud van de woning
  • we starten de aankoop-onderhandelingen
  • we begeleiden de aankoop van je nieuwe woning van begin tot eind
  • we taxeren en zetten de eventuele verkoop van jouw huidige woning in gang

  Wij zijn in te schakelen voor het hele proces, maar kunnen je ook op onderdelen (van de aankoop) bijstaan.

  Voor ons telt dat je de woning vindt die bij jou past en waar je niet te veel voor betaalt.

  Wij doen wat je van een aankoopmakelaar mag verwachten, maar geven daarin nét dat beetje extra want… ook op dat gebied is Hans de Makelaar anders.

  Aanbevelingen van onze klanten

  Het hele proces is heel snel gegaan. Alles was goed geregeld en het contact was ook heel prettig. Wij zijn heel blij met de samenwerking.

  Verkoper Watertoren 20 te Gennep

  Korte lijnen via mail en WhatsApp, doorpakker, schakelt snel met verkoopmakelaar en het was direct raak bij onze eerste bieding. Wij zijn Hans en zijn team erg dankbaar voor de geboden hulp!

  Aankoper Dhr. Wijers

  Hans en zijn team zijn goed bereikbaar, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Je wordt perfect begeleid tijdens het verkoopproces. Ik kan eigenlijk geen verbeterpunten bedenken, vandaar de hoge score. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aan iedereen aanraden!

  Verkoper Weth.Theunissenhof 8 te Milsbeek

  Hans is een prettige Makelaar om mee te werken, hij heeft het vak goed in zijn vingers! Goed contact, je mag altijd bellen niets is teveel voor de dames op kantoor. Dit is al het 2 de huis wat hans voor ons heeft verkocht…prima gedaan!

  Verkoper Pr.Irenestraat 14 te Gennep

  Hans, geeft vertrouwen en neemt twijfels of onzekerheden bij je weg, hij loodst je als het ware door het traject heen. Geeft een goed en veilig gevoel.

  Aankoper Mevr. Giesbers