Menu

Klaar voor vertrek pakket

Het verkopen van je woning kan op verschillende manieren. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Met het ‘Klaar voor vertrek pakket’ treffen wij de voorbereidingen om je woning verkoop gereed te maken, voordat jij je droomhuis hebt gevonden. Zodra je er klaar voor bent gaat de woning de markt op. We begrijpen dat de huidige woningmarkt om adequaat handelen vraagt. Met dit pakket ben je ieder moment klaar voor vertrek.

Het ‘Klaar voor vertrek pakket’ verzekerd je ervan dat je niet zonder huis komt te zitten. In de huidige woningmarkt is dit niet vanzelfsprekend. Wij gaan graag samen met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden en de meest passende strategie.

Wij vertellen je er graag meer over.

Bel ons 0485 82 02 02 of stuur ons een mail. Wil je teruggebeld worden? Laat je nummer hieronder achter.

    Hoe werkt het Klaar voor vertrek pakket?

    Samen bepalen we de verkoopstrategie. Het gehele verkoopplan wordt van A tot Z beschreven in de Opdracht tot Dienstverlening. Uiteraard is het mogelijk om tussentijds dit plan nog te wijzigen, zodat het voldoet aan jouw wensen.

    Ondertussen ben je op zoek naar je droomhuis. Wij helpen graag bij de aankoop van je droomhuis. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat de woning klaar is om aangemeld te worden op Funda, sociale media, hansdemakelaar.nl en via het (opvallende) digitale scherm in de etalage van ons kantoor, Brugstraat 27 te Gennep.

    Wanneer jij je droomhuis hebt gevonden en er klaar voor bent om je huidige woning te verkopen geef je ons een sein. De woning is dan binnen 24 uur zichtbaar op onze verschillende kanalen.