Menu

Gratis waardebepaling

Wat is jouw huis waard? Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs voor een gratis waardebepaling!

De sterke kanten van Hans de Makelaar zijn:

Geheel vrijblijvend

Onze waardebepaling is gratis en verplicht je tot niets.

Wij zijn kenner van lokale pracht. Dit is ons thuis. Hier wonen wij. Hier leven wij. Hier genieten wij elke dag van lokale pracht. Dit delen wij graag met jou, want een huis (ver)kopen is één van de belangrijkste momenten in jouw leven.

De makelaar in de regio langs de Maas

Hans de Makelaar is de makelaar in de regio langs de Maas, van gemeentes Bergen en Gennep in Noord-Limburg, via de Noord-Brabantse gemeente land van Cuijk naar onder andere het Gelderse Groesbeek; in deze smeltkroes van provincies, landschappen en verschillende dorpen met elk hun bijzonder fraaie eigenheid, is het de Maas die ons werkgebied verbind.

Huis (ver)kopen in Duitsland

Wij zijn al jaren ook actief in het kopen en verkopen van huizen in Duitsland en maken hier dankbaar gebruik van onze kennis van twee werelden: Funda en ImmoScout24. Onze Duitsland specialisten kunnen je in de breedste zin van het woord alles vertellen over wat hier bij komt kijken. Dezelfde service als je van ons in Nederland gewend bent, maar dan onder de naam Hans der Makler.

Hoe verloopt de gratis waardebepaling?

1. Wij doen eerst vooronderzoek. We halen o.a. gegevens uit het kadaster. En kijken naar de aan- en verkoop van soortgelijke woningen in jouw buurt.

2. Wij komen daarna bij je langs op een moment dat het jou uitkomt. Handig is het om een tijdstip te kiezen waarop je in alle rust met ons door het huis kunt wandelen. En er voldoende tijd is voor een gesprek.

3. Samen met jou bekijkt de makelaar het huis. We letten hierbij onder andere op staat van het onderhoud, oppervlakte, voorzieningen en de buurt.

4. Tijdens een gesprek aan de keukentafel kun je al jouw vragen stellen.

5. Vaak geeft de makelaar je direct een realistische indicatie van de waarde van het huis. Soms is nader onderzoek nog nodig. Dan bellen wij je met onze waardebepaling.

Een afspraak maken

Vul het formulier hiernaast in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook direct bellen op 0485 – 82 02 02.

Weet wat je huis waard is

Het is belangrijk om te weten wat jouw bestedingsruimte is bij de aankoop van een ander huis.

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in

  Aanbevelingen van onze klanten

  Het hele proces is heel snel gegaan. Alles was goed geregeld en het contact was ook heel prettig. Wij zijn heel blij met de samenwerking.

  Verkoper Watertoren 20 te Gennep

  Korte lijnen via mail en WhatsApp, doorpakker, schakelt snel met verkoopmakelaar en het was direct raak bij onze eerste bieding. Wij zijn Hans en zijn team erg dankbaar voor de geboden hulp!

  Aankoper Dhr. Wijers

  Hans en zijn team zijn goed bereikbaar, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Je wordt perfect begeleid tijdens het verkoopproces. Ik kan eigenlijk geen verbeterpunten bedenken, vandaar de hoge score. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aan iedereen aanraden!

  Verkoper Weth.Theunissenhof 8 te Milsbeek

  Hans is een prettige Makelaar om mee te werken, hij heeft het vak goed in zijn vingers! Goed contact, je mag altijd bellen niets is teveel voor de dames op kantoor. Dit is al het 2 de huis wat hans voor ons heeft verkocht…prima gedaan!

  Verkoper Pr.Irenestraat 14 te Gennep

  Hans, geeft vertrouwen en neemt twijfels of onzekerheden bij je weg, hij loodst je als het ware door het traject heen. Geeft een goed en veilig gevoel.

  Aankoper Mevr. Giesbers