Menu

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis waard? Onze makelaar Hans Nijenhuis komt vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling!

De sterke kanten van Hans de Makelaar zijn:

Geheel vrijblijvend

Onze waardebepaling is gratis en verplicht u tot niets.

Gennep, Cuijk, Malden, Molenhoek en Nijmegen

Onze makelaars zijn zeer ervaren en kennen de lokale markt (regio Gennep, Cuijk en Nijmegen) op hun duimpje.

Ook in Duitsland

Wij kopen en verkopen ook in Duitsland.

Hoe verloopt de gratis waardebepaling?

1. Wij doen eerst vooronderzoek. We halen o.a. gegevens uit het kadaster. En kijken naar de aan- en verkoop van soortgelijke woningen in uw buurt.

2. Wij komen daarna bij u langs op een moment dat het u uitkomt. Handig is het om een tijdstip te kiezen waarop u in alle rust met ons door uw huis kunt wandelen. En er voldoende tijd is voor een gesprek.

3. Samen met u bekijkt de makelaar het huis. We letten hierbij onder andere op staat van het onderhoud, oppervlakte, voorzieningen en de buurt.

4. Tijdens een gesprek aan de keukentafel kunt u al uw vragen stellen.

5. Vaak geeft de makelaar u direct een realistische indicatie van de waarde van het huis. Soms is nader onderzoek nog nodig. Dan bellen wij u met onze waardebepaling.

Een afspraak maken

Vul het formuliertje hiernaast in en wij bellen u terug. U kunt ons ook direct bellen op 0485 – 82 02 02.

Weet wat uw huis waard is

zodat u weet wat uw bestedingsruimte is bij de aankoop van een ander huis als u graag een second opinion wilt

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in

  Aanbevelingen van onze klanten

  Erg tevreden over de verkoop van ons huis. Zoiets doe je niet vaak en het is dan ook fijn om dit hele proces uit handen te kunnen geven aan deze deskundig makelaar en zijn vriendelijke en behulpzame team!

  Verkoper Keulerstraat 27 te Bergen

  Hans en zijn team zijn bijzonder vriendelijk en informeel. Altijd snel bereikbaar en ongeacht wie we aan de telefoon kregen als we een vraag hadden; iedereen wist wie we waren en waar het over ging. Eigenlijk durf ik wel te stellen dat het aankopen van ons droomhuis voor een heel groot deel is geslaagd door de deskundige betrokkenheid van team Hans de makelaar uit Gennep. Tot in de puntjes gereorganiseerd, deskundig, daadkrachtig en vriendelijk, gewoon uitzonderlijk goed!

  Aankoper Dhr. Dijkstra

  Hans en zijn team zijn geen onbekenden voor mij, vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om weer met ze in zee te gaan. De deskundigheid, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de fijne communicatie met Hans en zijn medewerkers zijn voor mij de reden om voor hen te kiezen en in de toekomst weer te doen.

  Verkoper Gildestraat 22 te Beugen

  Hans de Makelaar is fantastisch, hij en zijn team laten een betrokken houding zien, geven goede adviezen, zijn behulpzaam, betrouwbaar, oprecht en deskundig. Ik raad deze makelaar zeker aan, ook ondanks zij in een dorp te werk gaan en het appartement in de stad te koop stond namen ze de tijd om er veel moeite in te stoppen. Nogmaals bedankt Hans & het team, jullie namen veel uit handen.

  Verkoper Eerste Walstraat 30 te Nijmegen

  Hans heeft ons geholpen met de onderhandelingen voor de aankoop van een nieuwe huis nadat hij ons vorige huis in Gennep vorig jaar heeft verkocht. Bij een tweetal huizen heeft Hans met zijn logische adviezen erg geholpen om snel tot een besluit voor een bod te komen en de tweede keer was het raak. We gaan zeker erg veel plezier beleven aan dit huis in Nijmegen. Ik kan Hans dus aanraden voor zowel verkoop als aankoop advies. Top!

  Aankoper Dhr. van Dam