Menu

Huis verkopen? Haal Hans in huis!

Een huis verkopen is voor de meeste mensen ’n grote uitdaging. Er komt veel bij kijken en je moet met nogal wat zaken rekening houden. Hans de makelaar en zijn team zijn specialist op dat gebied en helpen graag met het zo succesvol mogelijk laten verlopen van de onderhandelingen, die moeten leiden tot een optimaal eindresultaat. Hans de Makelaar heeft ruime ervaring in het succesvol verkopen van huizen in de regio Gennep, Boxmeer, Bergen, Cuijk, Molenhoek, Milsbeek, Afferden, Ven-Zelderheide, Plasmolen, Middelaar, Malden, Groesbeek, Nijmegen en een ruim gebied daar omheen. Ook in het Duitse grensgebied zijn wij al jaren succesvol. Je ziet dat terug in ons woningbestand.

De huizenmarkt is continue in beweging. Met onze ervaring weten wij vandaag als geen ander wat er morgen speelt. Een goede verkoop valt of staat met het bepalen van de ideale vraagprijs. Speelt emotie een (te) grote rol? Hans en zijn team zetten alle onderdelen op een rijtje zodat een duidelijk overzicht ontstaat over jouw situatie en de daarbij behorende mogelijkheden (valkuilen).

Hans is anders

Hans de makelaar weet als geen ander in te spelen op de constante veranderingen binnen de hedendaagse huizenmarkt. Deskundigheid op basis van vakmanschap gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding garanderen een soepele overdracht. Onze kennis van de ruime regio, ook wat betreft het Duitse grensgebied, mag gerust uniek worden genoemd.
Zie je ons als jouw persoonlijk adviseur wel zitten? Bel of mail ons dan vrijblijvend.
Wij voorzien je gratis en zonder verdere verplichtingen van een waardebepaling of second opinion.

Stappenplan

We beginnen met de gratis taxatie(waardebepaling) van de woning.

Lees meer over de gratis waardebepaling

Wij kunnen een verkoopstylist adviseren, wat verkoop bevorderend werkt.

Er wordt een plan opgesteld, zodat de woning optimaal gepresenteerd gaat worden. Wij maken gebruik van Funda, Social Media, hansdemakelaar.nl en via het (opvallende)digitale scherm in de etalage van onze partner Veldsink Advies, Spoorstraat 121 te Gennep.
Voor binnen- en buitenfoto’s beschikken we over een professionele vastgoedfotograaf.
Ook kan er een 360°-foto, (Matterport) een hoogte-foto of video van de woning worden gemaakt.

Het is van belang dat het duidelijk is wat een potentiële koper koopt. Wij vullen samen een vragenlijst in over de woning. Ook worden (indien nodig) het kadaster, de gemeente en eventueel de vereniging van eigenaars of andere instanties, geraadpleegd. Dit alles om een zo compleet mogelijk (juridisch, bouwkundig en milieutechnisch) beeld van de woning te krijgen.

Bezichtigingen blijven spannend!
De eerste indruk van de woning is het belangrijkst. Wij informeren je tijdig over een bezichtiging. Voor die bezichtiging nemen wij de tijd, zodat een kandidaat een goed beeld krijgt van de woning. Kort daarna informeren wij je over het verloop van de bezichtiging.

Indien nodig kunnen we het verkoopproces evalueren en eventueel bijsturen.

Als er een bod op de woning wordt uitgebracht, laten wij dit direct horen. We overleggen dan over hoe we het vervolgtraject verder in gaan. Op basis van onze deskundigheid en ervaring kunnen wij hierin goed adviseren.

De afhandeling van de verkoop van het huis bestaat uit:
– het opmaken van de koopakte met de juiste clausules
– het met beide partijen doornemen van de koopakte
– daarna het ondertekenen van de koopakte
– controle van de opgenomen voorwaarden, zoals onder andere: een bouwkundige keuring, financieringsvoorbehoud en dergelijke.
Wanneer alle ontbindende voorwaarden met succes zijn verlopen is de woning definitief verkocht en begint de nazorg.

Missie geslaagd, gefeliciteerd! Voor alle vragen kun je nog steeds op ons rekenen. Tot en met de dag van oplevering van de woning, wanneer de meterstanden zullen worden opgenomen en de overdracht bij de notaris plaats vindt!

Aanbevelingen van onze klanten

Erg tevreden over de verkoop van ons huis. Zoiets doe je niet vaak en het is dan ook fijn om dit hele proces uit handen te kunnen geven aan deze deskundig makelaar en zijn vriendelijke en behulpzame team!

Verkoper Keulerstraat 27 te Bergen

Hans en zijn team zijn bijzonder vriendelijk en informeel. Altijd snel bereikbaar en ongeacht wie we aan de telefoon kregen als we een vraag hadden; iedereen wist wie we waren en waar het over ging. Eigenlijk durf ik wel te stellen dat het aankopen van ons droomhuis voor een heel groot deel is geslaagd door de deskundige betrokkenheid van team Hans de makelaar uit Gennep. Tot in de puntjes gereorganiseerd, deskundig, daadkrachtig en vriendelijk, gewoon uitzonderlijk goed!

Aankoper Dhr. Dijkstra

Hans en zijn team zijn geen onbekenden voor mij, vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om weer met ze in zee te gaan. De deskundigheid, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de fijne communicatie met Hans en zijn medewerkers zijn voor mij de reden om voor hen te kiezen en in de toekomst weer te doen.

Verkoper Gildestraat 22 te Beugen

Hans de Makelaar is fantastisch, hij en zijn team laten een betrokken houding zien, geven goede adviezen, zijn behulpzaam, betrouwbaar, oprecht en deskundig. Ik raad deze makelaar zeker aan, ook ondanks zij in een dorp te werk gaan en het appartement in de stad te koop stond namen ze de tijd om er veel moeite in te stoppen. Nogmaals bedankt Hans & het team, jullie namen veel uit handen.

Verkoper Eerste Walstraat 30 te Nijmegen

Hans heeft ons geholpen met de onderhandelingen voor de aankoop van een nieuwe huis nadat hij ons vorige huis in Gennep vorig jaar heeft verkocht. Bij een tweetal huizen heeft Hans met zijn logische adviezen erg geholpen om snel tot een besluit voor een bod te komen en de tweede keer was het raak. We gaan zeker erg veel plezier beleven aan dit huis in Nijmegen. Ik kan Hans dus aanraden voor zowel verkoop als aankoop advies. Top!

Aankoper Dhr. van Dam