Menu

HUIS VERKOPEN? JIJ WENST, WIJ MAKEN ER WERK VAN

Een huis verkopen lijkt soms makkelijk, maar is in de praktijk veel werk. Bij de verkoop van je woning moet je met nogal wat verschillende zaken rekening houden. De kans is groot dat je met uitdagingen te maken krijgt die je in je dagelijks leven nog niet of weinig tegen bent gekomen. Het aanvragen van het energielabel, de plaatsing op Funda, de meest optimale planning, de spanning die het wellicht met zich meebrengt en natuurlijk ook het zo succesvol laten verlopen van de onderhandelingen die moeten leiden tot een optimaal eindresultaat: Voor het team van Hans de Makelaar is dit dagelijkse kost. Het team van Hans de makelaar is thuis in het succesvol verkopen van huizen in de prachtige regio Gennep, Boxmeer, Bergen, Cuijk, Molenhoek, Milsbeek, Afferden, Ven-Zelderheide, Plasmolen, Middelaar, Malden, Groesbeek, Nijmegen en een ruim gebied daaromheen. Ook in het Duitse grensgebied zijn wij al jaren succesvol actief. Je ziet dat terug in ons woningbestand.

De huizenmarkt is continue in beweging. Wij weten vandaag als geen ander wat er morgen speelt. Speelt emotie een (te) grote rol? Het team van Hans de Makelaar zet voor jou alles op een rijtje, zodat een duidelijk overzicht ontstaat over de situatie en de daarbij behorende valkuilen èn mogelijkheden Met onze expertise begeleiden we je graag in je wens je huis te verkopen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken in je leven.

WIJ ZIJN BUITENGEWOON

Hans de makelaar weet als geen ander in te spelen op de constante veranderingen binnen de hedendaagse huizenmarkt. Deskundigheid op basis van vakmanschap gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding garanderen een soepele overdracht. Onze kennis van de ruime regio, ook wat betreft het Duitse grensgebied, mag gerust uniek worden genoemd.

Wil jij ook buitengewoon ontzorgd je woning verkopen? Bel of mail ons dan vrijblijvend. Wij voorzien je gratis en zonder verdere verplichtingen van een waardebepaling of second opinion.

Stappenplan

Gezamenlijk plannen we een persoonlijk gesprek in om kennis te maken, en de woning te bezichtigen. Vervolgens ontvang je een gratis waardebepaling (taxatie) van de woning.

Lees meer over de gratis waardebepaling

We starten samen met het opbouwen van jouw woningdossier in Move.nl (dit kan zowel digitaal als op papier). Tevens ontvang je hierin de opdracht tot dienstverlening. Hierin staat het gehele verkoopplan van A tot Z beschreven.

Wanneer de woning verkoop klaar staat, plannen we voor jou een professionele vastgoedfotograaf in! Parallel hieraan maken wij het dossier compleet en wordt de tekst opgemaakt.

Bij akkoord is de woning gereed voor aanmelding. Op dat moment wordt de woning optimaal gepresenteerd!

Wij maken gebruik van Funda, Immoscout24, Social Media, hansdemakelaar.nl en via het (opvallende)digitale scherm in de etalage van onze partner Veldsink Advies, Spoorstraat 121 te Gennep.

Bezichtigingen blijven spannend! Het is gebleken dat de eerste indruk zwaar weegt bij het wel of niet kopen van een woning. In onderling overleg plannen we de bezichtiging, en voor de bezichtiging nemen we dan ook tijd. Zo krijgt een kandidaat een goed beeld van de woning. Kort daarna informeren wij je uiteraard over het verloop van de bezichtiging.

Indien nodig sturen we het verkoopproces bij.

Bij het ontvangen van een bod zullen we met jou in overleg gaan. Op basis van onze deskundigheid en jaren lange ervaring geven we advies en behalen we het optimale resultaat.

Wanneer er overeenstemming bereikt is maken we de passende koopakte op. Welke bij akkoord door beide partijen getekend wordt.

Nu is de cirkel rond, gefeliciteerd met de verkoop van je woning! Ook na de oplevering van de woning staan wij nog steeds voor je klaar.

Aanbevelingen van onze klanten

Het hele proces is heel snel gegaan. Alles was goed geregeld en het contact was ook heel prettig. Wij zijn heel blij met de samenwerking.

Verkoper Watertoren 20 te Gennep

Korte lijnen via mail en WhatsApp, doorpakker, schakelt snel met verkoopmakelaar en het was direct raak bij onze eerste bieding. Wij zijn Hans en zijn team erg dankbaar voor de geboden hulp!

Aankoper Dhr. Wijers

Hans en zijn team zijn goed bereikbaar, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Je wordt perfect begeleid tijdens het verkoopproces. Ik kan eigenlijk geen verbeterpunten bedenken, vandaar de hoge score. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aan iedereen aanraden!

Verkoper Weth.Theunissenhof 8 te Milsbeek

Hans is een prettige Makelaar om mee te werken, hij heeft het vak goed in zijn vingers! Goed contact, je mag altijd bellen niets is teveel voor de dames op kantoor. Dit is al het 2 de huis wat hans voor ons heeft verkocht…prima gedaan!

Verkoper Pr.Irenestraat 14 te Gennep

Hans, geeft vertrouwen en neemt twijfels of onzekerheden bij je weg, hij loodst je als het ware door het traject heen. Geeft een goed en veilig gevoel.

Aankoper Mevr. Giesbers