Menu

Een tipje van de sluier

Deze blog is net even anders. Anders dan de andere blogs die wij jou vrijblijvend als Huiswerk van Hans op onze website aanbieden. Waarom? Dat leggen we je bij deze graag uit. In het diepste geheim is ons team namelijk al maanden bezig met de ontwikkeling van iets prachtigs en buitengewoons, en via deze weg mogen we alvast een tipje van de sluier lichten.

Vertel me meer!

We zijn ons eigen onderzoek begonnen met nadenken over waar ons hart sneller van gaat kloppen, als makelaar èn als mens. Natuurlijk, wij worden blij van ons werk. We sluiten graag een mooie overeenkomst tussen koper en verkoper, en we leven mee in de spanning van onze klanten. We zien heel graag blije, opgetogen gezichten bij de overdracht van de sleutels van een huis. Wij dragen graag bij aan het vinden van een thuis. Wij houden van ons werk.

Wonen en werken in onze regio, is echter wat het echt genieten maakt. Wij houden van de veelzijdigheid van onze regio; De (Maas)duinen, het strand, de Maas, de heuvels en het bos, de boeren en de asperges en de dorpen. Als makelaar voelen wij ons ambassadeur van dit gebied. Wij komen niet alleen in de huizen, maar ook in de dorpen en de wijken, wij proeven de sfeer. Maar, wij wonen hier ook. Als geen ander zijn wij dus ook kenners van lokale pracht. Dat is dus één van de pijlers van ons project geworden.

Vertel me nog meer!

Wil je weten waar de dichtstbijzijnde supermarkt is? Welke scholen er in de buurt te vinden zijn? Of, is het belangrijk om te weten hoe het gesteld is met het openbaar vervoer? Dat zijn allemaal zaken die je tijdens de bezichtiging van een woning met ons kunt bespreken, maar je mag hiervoor natuurlijk ook telefonisch of per mail contact opnemen. Misschien heb je nog wel andere vragen: Zijn er natuurgebieden in de regio die de moeite waard zijn?, bijvoorbeeld. Of: Is er hier eigenlijk wel iets te doen voor mij?

Als kenner van lokale pracht, delen wij graag onze kennis over deze mooie regio. Bij onze regio moet je dan denken aan plaatsen als Grave, Heumen, Groesbeek, Mook, en Middelaar, Boxmeer, Gennep en Bergen. De komende tijd gaan wij jullie vragen bundelen en beantwoorden, zodat jij goed voorbereid over de omgeving op zoek kunt gaan naar je droomwoning, en uiteindelijk ook hier elke dag kunt genieten van lokale pracht.

Vertel me alles!

Alles kunnen we helaas nog niet vertellen. Het is tenslotte niet voor niets een geheim. Ons nieuws is nog veel meeromvattend dan het tipje dat we nu voor je opgelicht hebben. Hou de komende tijd onze socials, Instagram en Facebook, en de website goed in de gaten. Op korte termijn zullen we hierop bekendmaken waar het nou allemaal precies om draait. Mocht je nu alvast iets willen weten over onze lokale pracht, of mocht je een andere vraag hebben, neem dan contact met ons op.

Delen