Menu

Homestaging-Pizzuto

Mijn naam is Carmen Pizzuto, gecertificeerd verkoopstyliste en eigenaar van Carmen Pizzuto Home Staging, vastgoedstyling. Geboren en opgegroeid in Nederland, maar inmiddels woon ik alweer 21 jaar samen met mijn man en twee zoons net over de grens in het mooie Niederrhein in Duitsland.

In 2020 heb ik mijn bedrijf Carmen Pizzuto home staging – vastgoedstyling opgericht. Nadat ik  jarenlang met veel plezier werkzaam ben geweest als salesmanager voor home en decoratie artikelen, heb ik het roer omgegooid om mijn droom te verwezenlijken en een eigen bedrijf te starten. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Met veel passie en enthousiasme help ik anderen nu met de verkoop van hun huis met maar een doel, de woning binnen de kortste tijd verkopen tegen de meest optimale voorwaarden. Mijn werk is erg afwisselend, elk huis is weer anders en vraagt om een andere aanpak.

Woning in Bergen

Deze woning in het mooie Bergen mocht ik voor de verkoop afstylen: De hoogwaardige afwerking en de liefde voor bijzondere materialen en details vielen meteen al op bij binnenkomst. Een prachtig huis met veel ruimte, licht en mogelijkheden, dat kom ik niet elke dag tegen. De basis was al goed, het ging hier voornamelijk om de finishing touch. Een aantal ruimtes die nog vrijwel leeg waren zijn voor de verkoop ingericht met huurmeubels en hebben een duidelijke functie gekregen, de kleuren goed op elkaar afgestemd met een passend kleurconcept. Zo kunnen geïnteresseerden zich een goed beeld vormen van de toekomstige woning.

Ook hebben we in de woonkamer wat meubels verschoven, zodat de ruimte beter tot zijn recht komt. Ik let hierbij vooral op de lichtinval, looplijnen, zodat alles er harmonisch uitziet en het totaalbeeld klopt. Het is niet zomaar een kussentje toevoegen of verschuiven, er wordt naar het totale plaatje gekeken.

Overbodige en persoonlijke spullen zijn verwijderd en er zijn passende accessoires toegevoegd. Door minimale aanpassingen kan al een goede eerste indruk worden gemaakt.

Vastgoedstyling

Met vastgoedstyling kunnen we de positieve kanten van het huis nog meer benadrukken, zodat deze goed opvalt tussen de andere huizen die voor de verkoop worden aangeboden. Met een opslag vol meubels en accessoires kan ik snel handelen en binnen no-time het beste ook uit jouw woning halen. Ik kan er uren over doorpraten, dit werk is echt mijn passie en het maakt me elke keer weer blij om te horen dat het huis snel en goed verkocht is voor de hoogst mogelijke prijs. Ik help je graag.  Nieuwsgierig geworden? Infomeer bij Hans de Makelaar of kijk op www.homestaging-pizzuto.com 

Delen