Menu

Ons zoekt Ons

Vroeger was alles beter. Je keek eens rond, vond al snel een mooie woning en deed een bod een flink stuk onder de vraagprijs. En als je geluk had, was het een gevalletje ons kent ons, en werd de woning je ook nog eens gegund door de verkopende partij die toevallig de buurman van de oppas van de dochter van je nicht was. Of zoiets.

Helaas ziet de markt er voor een potentiële koper op dit moment heel anders uit. Veel mensen willen wel graag verhuizen, maar hun droomhuis is in deze krappe markt nergens te bekennen. Tijdens bezichtigingen leren wij potentiële kopers steeds beter kennen, omdat we steeds meer mensen steeds vaker tegen komen, voordat zij uiteindelijk hun droomwoning vinden.

Jammer eigenlijk, want het kopen van een woning is een heel belangrijk moment in je leven, en we maken het bij Hans graag zo leuk en ontspannen mogelijk voor alle partijen. Door de angst om zonder huis te komen zitten, wachten veel mensen nu met de verkoop van hun eigen huis, waardoor er steeds meer mensen “vast” zitten in een woning waar zij iemand anders waarschijnlijk heel gelukkig mee zouden kunnen maken.

Tijdens één van onze brainstormsessies hebben wij al deze informatie, onder het genot van een borrelnootje, in de hoge hoed gegooid. Het resultaat: Ons zoekt Ons. Het ideale concept voor mensen die wel willen verhuizen, maar niet zonder huis willen komen te zitten.

Hoe het werkt? Wij gaan proberen alle losse eindjes aan elkaar te knopen. We nemen samen met jou de kenmerken van jouw woning op, en tegelijkertijd ook de wensen en eisen die je voor je nieuwe woning hebt opgesteld. Vervolgens onderzoeken wij of er een match is in ons uitgebreide netwerk, en bieden wij je woning ook te ruil aan op Funda en onze website.

Je woont bijvoorbeeld nu in een appartement met lift in het centrum, maar eigenlijk is dat veel te krap geworden nu er twee kinderen zijn. Een tuin is ook wel prettig met twee kleine profvoetballertjes in de dop. In ons netwerk kan er zomaar een ouder stel zijn met een vrijstaand huis met ruime tuin en groen gazon. Meneer is slecht ter been en zij zoeken dus, je raadt het al, een levensloopbestendig en onderhoudsvriendelijk appartement dichtbij de voorzieningen.

Ons kent ons is al eeuwenoud, maar verenigd in Ons zoekt Ons is het ons gloednieuwe concept. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Wij ook! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Delen