Menu

Hans als herboren

Hoera! Vol trots, blij en dankbaar, mogen wij de geboorte van een nieuwe Hans aankondigen!

Het oude, vertrouwde en welbekende Hans karikatuur kwam naar ons idee niet meer overeen met wie wij als bedrijf en mens zijn. De afgelopen maanden was het bij ons achter de schermen dan ook een hele bevalling, maar uiteindelijk is er een nieuw ei gelegd. Resultaat daarvan is, onder andere, ons nieuwe, frisse logo. De komende tijd zul je het op meerdere plekken tegenkomen. In deze blog willen we je graag meenemen in ons proces en ons verhaal.

Is Hans nou jonger geworden?

Ja, je ziet het goed: Hans heeft zijn bril aan de wilgen gehangen en contactlenzen genomen, en zijn looks zijn nu een stuk jeugdiger en meer van deze tijd. We nemen hiermee bewust (nog meer) afstand van het idee dat Hans voor een persoon staat, en omarmen de gedachte dat ons logo weergeeft waar wij als team voor staan: Een persoonlijke, laagdrempelige benadering. Een verrassende aanpak met oog voor detail en aandacht voor de klant. Met andere woorden: Hans is herboren.

Wat is dat met die scheiding in zijn haar?

De oplettende kijker heeft het misschien al gezien: Hans zijn scheiding is behoorlijk grillig van vorm. Net zo grillig als, jawel, de meanderende Maas. Exact zo grillig, om precies te zijn. Wij vinden het namelijk een voorrecht om te mogen wonen en werken in een heel mooi stukje Nederland en dragen dit dan ook graag uit. Ons veelzijdige werkgebied bevindt zich langs de Maas. Je kunt dan denken aan, in willekeurige volgorde, plaatsen en gemeentes als Grave, Heumen, Groesbeek, Mook en Middelaar, Boxmeer, Gennep en Bergen.

Wij maken met jou de cirkel rond!

De cirkels zijn grillig: Ja, dat klopt, en dat is natuurlijk een bewuste keuze. De cirkels zijn eigenzinnig, net als wij, en doen recht aan een van de aspecten waar onze mooie regio bekend om staat: het rijke pottenbakkersverleden. Gedurende maar liefst vier eeuwen, de eerste vermelding van een pottenbakker in de Gennepse archieven dateert uit 1594, hebben hier onafgebroken pottenbakkers gewoond en gewerkt. Met recht een traditie om trots op te zijn, dat dragen wij dan ook met plezier uit in ons logo.

Is er nog meer waar wij trots op zijn?

In onze nieuwe visuele uitingen zul je ook onze hartslag tegenkomen De (Maas)duinen, het strand, de Maas, de heuvels en het bos, de boeren en de asperges en de dorpen: Deze hartslag staat voor ons als een veelzijdig werkgebied, en geeft weer waar ons hart sneller van gaat kloppen. Met ons team professionals, onze laagdrempelige aanpak en onze klantgerichte instelling maken wij voor de liefhebber graag de juiste match tussen mens, wens, wonen en leven. Wij maken je namelijk graag deelgenoot van ons persoonlijke motto:

Elke dag genieten van lokale pracht.

Delen